top of page

Morsdagspresenttips

Uppdaterat: 26 apr. 2023

Behöver du inspiration för morsdagspresent?

En mamma jobbar dygnet runt. Jag har även hört om studier att vara en mamma är som att jobba 98 timmar i en vecka. I genomsnitt börjar dagen 6:25 och slutar 8:31 på kvällen. Det är 14 timmar på en dag, inklusive helgen och vissa nätter. Så ja en morsdagspresent är obligatoriskt, inte bara till din egen mamma men även till din fru som är mamma till era barn.

Känner ni att det är någon som har 3 småbarn som skriver här?

Så här kommer mina tips:


En anteckningsbok


En bok där hon får skriva i vad som helst. Skönt att få skriver ner någonting innan man glömmer bort. Boken får du såklart inte läsa i och inte plocka bort heller. Den ska ligger på köksbänken eller där mamma befinner sig mesta tiden. Köp en snygg penna till så blir det en väldig uppskattat present. Vet du redan att din mamma/svärmor eller sambo skriver mycket? Det finns även i 4-pack ♥Inredning

Rustik och lantlig inredning till ditt hem och din trädgård. Det spelar i princip ingen roll vad du köper hos www.nolistugan.com för allt, verkligen ALLT är så himla fint och passar i varje hem. Tar en titt in i den snygga webbshopen och överraska din mamma med någonting jättefin till hemmet. Tips: En löpare och en unique skål som du kan fylla med några fina saker du hittar i naturen är min favorit!
En (heldags)fotograferingVi mammor tar hand om barnen hela dagen, vi tar bilder när någon sitter med de i knät men vem är aldrig med på bilden? Ja mamman själv. Ge bort en fotografering eller heldagsfotografering så ni får med vardagen, minnen för livet.

Två fotografer som jag kan varmt rekommendera är Caroline Dahlén och Edita Halas. Caroline reser överallt och Edita är kännt för sina grymma heldagsfotograferingar. Kolla in på deras Instagram för att se mer.


Dinner

Att få göra sig i ordning, fina kläder på, en kväll där man kan prata i lugn och ro med sin partner ger så mycket. Har ni möjlighet att få barnvakt ett par timmar? Då ska ni göra det. Ingen barnvakt? Men då ska du kanske hittar på en bra och enkel mat till barnen och efter att de alla ligger i sängen tar du fram härliga tappas, tända några ljus istället för att ni hamnar med var sin telefon i soffan.


Egentid

Här kommer en klassiker det jag önskar mig varje födelsedag, jul och morsdag. Ett presentkort hos Salong Plisa i Västerrottna. Har du vägen till Värmland eller är en regional läsare av bloggen så kan jag varmt rekommendera att besöka Lisa. Hon tar hand om en trött mamma, själv mamma till två tjejer och så otroligt kunnig i hudvården. En avslappnande massage för mammas trötta axlar och skinkan eller en ansiktsbehandling som biggar upp huden och ger lyster?


Jag skulle kunna fortsätta... Men detta var nog mina hetaste tips. Vad är dina?

Hoppas att du fick lite inspiration. Tar hand om er!

/Juliette37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page