top of page

Kreativ KAFFE Kväll

Connect to Create

Att träffa nya personer är så värdefullt, speciellt när man är ett så ung företag som jag är. Det var en dag att jag träffade Josefin Wikholm som äger en fantastisk inredningsbutik i en gammal bruksmiljö. Snabbt märkte vi att vi båda brinner för kreativa samarbeten, fina saker och samla personer på ett ställe för att skapa konst.

Wiksforsbruksbutik säljer även sina egna kaffeblandningar och då skapades en ny form av kurs.


Kaffekurs

En After Work kväll med kaffe i fokus. Josefin fick sin pappa med on board som kunde leda genom kaffeprovning och berätta mycket intressanta fakta om kaffe. Josefin skapade med ljus, fina kaffekoppar och dekoration en varm och mysig stämning.

Och jag lede deltagarna genom en kurs i hur man målar med kaffe (som bakgrund har jag många år erfarenhet i att måla med akvarell), samtidigt när vi åt bullar från Wiksfors Surdegsbageriet och drack såklart gott kaffe.
Produkter

Efter kursen kunde jag inte sluta att måla med kaffe och skapade några anteckningsböcker och bokmärken.

Det kommer även att finnas några presentboxar med koppar, kaffefilter och kaffebönor. När alla produkter läggas upp i webbshoppen det vet jag inte än men då blir blogginlägget uppdaterat i så fall.
Måla med kaffe

Om du vill testa göra det själv så är det en super bra övning till dig som känner att du kört lite fast med din konst eller dig som vill ha någonting att koppla av.

Att bara måla med en färg som spädas ut med vatten för att få olika valör är väldigt skönt för den kreativa hjärnan att komma till ro.Förutom snabbkaffe, behöver du akvarellpapper, en pensel och eventuellt fixativ. En glasburk med vatten för att skölj ut penseln och för att måla med de ljusaste nyansen.

Börja med ett enkelt mönster som denna innan du vågar att skapa lite större motiv.
Vill du gärna gå en kaffekurs i fantastisk miljö, sammla då gärna ihop minst 5 personer och kontakta mig via mail till hej@juliettesatelier.se. Då fixar vi det!
14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page