top of page

Hej!

Juliette Jahn, 27 år, mamma till 3 pojkar, gift och brinner för handstil!
Jag skapar individuella trycksaker men även semi-custom bröllopsinbjudningar och övriga trycksaker till stora dagen.
Min stil är väldigt originell för att jag skapar allt från grunden. Jag skapar akvarell mönster (oftast blommor & blad) och skriver modern kalligrafi. Även skissar på kyrkan eller andra speciella platser är mycket populärt. Jag adresserar kuvert från hand, skriver namner på placeringskort för att jag vet att man får en speciell känsla när man ser sitt eget namn fin skrivet.
Sedan man fick forma sina första bokstäver i skolan är jag passionerat över handstil. Jag kollade alltid på andras handstil och konstant förbättrade min egen. Nu ger jag kurser i modern kalligrafi och inspirerar andra att skriva mer från hand.
Jag har en mission: Att rädda handstilen från att bli förträngd och att ger den uppmärksamheten som den förtjänar.
Jag tycker att en dag som ett bröllop förtjänar fina trycksaker. Jag gör trycksaker som man sparar, ställer i hyllan som minnen till en fin dag.
Min instagram: @juliettesatelier
23-08-04

Fyra studenter från Högskolan Brobygrafiska var på besök och intervjuade mig. Vilken ära och så himla roligt att få berätta om mitt arbete men även ger tips till dig som vill börja att jobba kreativt men vet inte riktigt hur. Videon är producerat av Lauma Treija, Marie Östlind, Sanne Kok och Elin Ulmestrand. Tack för besöket! ♥

bottom of page